Belangrijke mededeling

Beste Helios’ers,
Het seizoen 2016-2017 komt bijna aan zijn einde. Zoals elk jaar moeten wij helaas ook de laatste weken opnieuw vaststellen dat het voor de wedstrijden die op verplaatsing gespeeld worden, erg moeilijk wordt om voldoende volwassenen te vinden die bereid zijn om chauffeur te zijn en ervoor te zorgen dat de spelers op hun bestemming geraken.
Als gevolg daarvan heeft het bestuur van BBC Helios Kwadro Zottegem dan ook besloten om vanaf vandaag volgende regel in te voeren: spelers die niet met eigen vervoer naar de wedstrijd geraken, zullen voortaan 25 cent/km betalen aan de chauffeur (ouder, grootouder, trainer, Heliossupporter, …) met wie hij/zij kan meerijden. Het exacte aantal km van de rit zal voortaan voor elke uitwedstrijd door de ploegverantwoordelijke aan de trainers worden meegedeeld. Het verschuldigde bedrag (25 cent x aantal kilometer tussen “den boom” en eindpunt) zal bij het vertrek betaald worden aan de chauffeur. Deze zal aan de speler ook een bewijs van betaling overhandigen. Wij bekijken momenteel nog met Sportdienst Zottegem of deze tickets fiscaal aftrekbaar zullen zijn.
FREE-RIDE TICKETS TE WINNEN !
Omdat wij begrijpen dat deze nieuwe regel voor sommigen misschien een verrassing is aan het einde van het seizoen, werd het initiatief genomen om ook een aantal “free-ride tickets” te verloten onder de echte Heliossupporters.
Om 18u30 vandaag - dus net voor de start van de belangrijke wedstrijd van de B-ploeg tegen BC Black Boys Erpe-Mere A en de ploegvoorstelling van de mini-basketploeg - zullen er aan de kassa van BBC Helios Kwadro Zottegem twintig “free-ride tickets” kunnen afgehaald worden. Deze tickets kunnen gebruikt worden door elke speler die volgende weken vervoer nodig heeft om aan een wedstrijd op verplaatsing deel te nemen. Snel zijn is dus de boodschap.
Tot slot wensen wij U ook nog te melden dat naast de B-ploeg, ook Helios A het vandaag om 20u45 opneemt tegen Red Vic Wilrijk A.
Supporters op post !